Klachtenreglement

Heeft u een klacht over de behandeling van uw osteopaat? Bent u niet tevreden over de manier waarop uw osteopaat met u omgaat? Maak het kenbaar. Voor uzelf, voor anderen en voor de kwaliteit van de osteopathie.

Hoe kunt u hiermee omgaan?

Wij stellen het op prijs als u eerst in gesprek gaat met uw osteopaat. Vindt u het moeilijk om het probleem aan de orde te stellen, dan kunt u iemand meenemen, bijvoorbeeld een familielid of iemand die u vertrouwt. Voor advies of bijstand over de aanpak kunt u terecht bij een patiëntenorganisatie als Zorgbelang.

Mocht een gesprek met uw osteopaat geen oplossing bieden, dan kunt u terecht bij één van de praktijkhouders.

Klacht- en tuchtrecht binnen de osteopathie.

Wanneer bovenstaande niet tot een bevredigende oplossing leidt, kunt u contact opnemen met het NRO.

Secretariaat N.R.O.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Gezelweg 17                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           3892XE Zeewolde

Informatie vindt u ook op de website www.osteopathie-nro.nl.

 

 

Osteopathie Simpelveld


Kloosterstraat 63
6369 AB Simpelveld
E: osteopathie@paramedischcentrumsimpelveld.nl
T: +31-(0)45- 5442494

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag  8.00 – 20.00 uur